Posts

Showing posts from March, 2014

HOIC: Macam Mana Nak Hijack website

Image
Assalamualaikum....salam sejahtera,kali ini hamba nak kongsikan iaitu software untuk menjadi Hackers,
Software ini dinamakan High Orbit Ion Cannon (H.O.I.C),kegunaan progaram ini adalah untuk Hijack website.

Hamba tidak galakkan anda suka-suka nak hack website orang lain..ini sebagai pengetahuan dalam dunia Cyber.Kalau anda nak guna untuk bertujuan nak Hack website tanpa sebab..Hamba tidak akan bertanggungjawab,segala risiko anda tanggung sendiri.

Download HOIC : High Orbit ION CANNON

RILEK JAP! ...Cara Mudah Isi Borang Untuk Kerja Kosong

Image
Cara Mudah Isi Borang Untuk Kerja Kosong

Oleh kerana dah boring isi borang kerja kosong tapi asyik tak dapat, Ajoi menggunakan teknik baru supaya company yang dia apply kerja tu diberi perhatian kepada permohonan nya.

MH370: Bagaimana Episod Hitam MH370 Bermula (Teori US Zion vs China Russia)

Image
Teori konspirasi lagi - seperti biasa yang berminat saja baca yer... yang tak minat jangan baca nanti pening sebab teori konspirasi ini memerlukan pemikiran yang kuat.

KESUNTUKAN MASA KOTAK HITAM

Image
MASA hampir tamat..bagi merungkaikan tragedi pesawat MAS MH370..pasukan Search and Rescue(SAR) sedang berusaha dan bertungkus lumus untuk mengesan  BLACKBOX,dimana jangkahayat tenaga BLACKBOX hanya bertahan selama 30 hari.

Hanya berbaki beberapa hari sahaja peluang yang ada untuk mengesan BLACKBOX ini.

NAPASIRO Lagi ...

Image
NAPASIRO menyerang lagi .... antara produk-produk Napasiro ... 

ADRUJA WIJAYAMALA SINGA - PUTERI WIRAWATI MELAYU YANG DILUPAKAN - Bhgn 2

Image
Buku 101 Puteri Dunia Melayu - Sejarah dan Legenda

ADRUJA WIJAYAMALA SINGA - PUTERI WIRAWATI MELAYU YANG DILUPAKAN - Bhgn 1

Image
Buku 101 Puteri Dunia Melayu - Sejarah dan Legenda
Riwayat sejarah di negeri Kelantan ada menyebut tentang kisah seorang puteri raja yang sangat masyhur namanya di bumi Semenanjung Tanah Melayu. Suatu ketika dahulu, puteri Melayu ini bukan sahaja telah mengangkat martabat bangsa Melayu di mata dunia, malah baginda juga turut berjaya membuktikan kemampuan kaum wanita ketika di medan perang mahupun dalam seni mempertahankan diri.

TANDA KEKUASAAN ALLAH PADA SEEKOR LALAT

Image
TANDA KEKUASAAN ALLAH PADA SEEKOR LALAT

Dalam hidup seharian kita, apabila menyebut sahaja mengenai lalat, pasti akan ada yang menyumpah seranah, pasti akan ada yang memaki hamun makhluk kecil ini. Tetapi sehina-hina lalat ini pun, ada petanda yang ALLAH tinggalkan kepada hambanya yang mahu berfikir.

Tahukah anda tanda kehebatan ciptaan ALLAH terkandung pada makhluk yang hanya sekecil lalat ini? Makhluk sekecil lalalt ini mempunyai sepasang sayap yang mampu berkepak dalam 500 kali persaat dan iniah yang memberikan keupyaan terbang yang sangat mengagumkan. Bayangkan sayap yang tak sampai sebesar saiz kuku kita ini mampu bergerak 500 kali tanpa rosak?

FOTO-FOTO N25 : PRK Kajang (23-3-2014)

Image

Hikmah Di Setiap Simpang Misteri

Image
As-Salam buat seluruh umat yang membaca,

1. Rahmat yang terselubung sentiasa muncul di sekeliling kita samada kita sedar, tidak sedar atau mungkin juga pura-pura tidak menyedarinya. Kita lebih fokus kepada perkara-perkara yang hanya mengikut selera kita untuk mendengar, melihat dan membaca. Peristiwa kehilangan pesawat MH370 yang sudah mencecah 2 minggu tetap hadir dengan “rahmat yang terselubung”. Mana tidaknya, berbagai perkara yang sebelumnya misteri buat yang jahil menjadi fasih dan petah hingga ke kelompok yang merayap di mukabumi. Terminologi cockpit, transponder, altitude, blackbox serta tempat-tempat yang dulunya asing kini meniti dibibir-bibir pendebat misteri seperti Diego Garcia hinggalah negara-negara yang berakhir dihujungnya ‘Tan’ seperti Turkmenistan, Uzbekistan, Tajikistan dan lain-lain. Dari tukang cuci hinggalah para menteri semuanya ketagihan bicara soal MH370. Kedai kopi dan kedai makan tidak perlukan lagi astro dan muzik apabila isu ini bermaharajalela. Namun, dar…

CENTOVACAST : Playlist & Autodj

Image
Assalamualaikum...salam semua,kali ini hamba nak berkongsi sedikit ilmu setakat mana yang hamba tahu,khusus buat Admin-admin radio online yang menggunakan Control Panel CENTOVACAST 3.0. Bagaimana nak upload file lagu ke dalam autodj dengan menggunakan FILE MANAGER tanpa perlu melalui FTP (File Transfer Protocol)dan bagaimana nak buat playlist lagu-lagu dalam autodj.Seperti biasa anda kena Login Cpanel CENTOVACAST seperti di atas.Hamba pasti ..anda lebih arif dan expert dari hamba...

ANWAR DAN KAPTEN ZAHARI - DALANG DI SEBALIK ISU MH370?

Image
ANWAR DAN KAPTEN ZAHARI - DALANG DI SEBALIK ISU MH370?

Saya tertarik untuk mengulas mengenai isu ini. Apa yang saya sedang dapati buat masa sekarang adalah di mana bertimbun kutukan dan herdikan serta cacian daripada warga internet kepada kerajaan. Bukan mahu mempertahankan kerajaan, tetapi ingin menegur mereka diluar sana. Seberapa lama lagi kita ini mahu menjadi hamba politik? Bila propaganda dikeluarkan oleh mana-mana pihak politik, maka berudyun-udyun kita sujud sembah kepada propaganda itu dan bertaklid kepadanya?

DAHULU MEREKA PERNAH DATANG MENCARINYA... KINI MEREKA DATANG MENCARI LAGI...

Image
DAHULU MEREKA PERNAH DATANG MENCARINYA... KINI MEREKA DATANG MENCARI LAGI...

Kawasan Misteri di Hutan Taman Negara Malaysia
[Lokasi: Di Sempadan Negeri Pahang-Kelantan berhampiran dengan Gunung Tahan]

Sebagai mukadimah, elok rasanya kalau saya menggambarkan dulu lokasi ini secara lebih terperinci.

Anda pernah mendaki Gunung Tahan? Kalau tak pernah, elok la kalau anda boleh buka Google Earth atau Wikimapia sambil baca posting ini untuk memahami lebih jelas lagi tentang lokasi kawasan misteri yang akan saya ceritakan ini.

Sekiranya anda hendak mendaki Gunung Tahan, jalan biasa yang perlu anda lalui ialah seperti berikut. Daripada pejabat Taman Negara di Merapoh, anda boleh menaiki kenderaan pacuan 4 roda hingga Kuala Juram. Daripada Kuala Juram, anda akan mula berjalan kaki sambil mendaki ringan2 sejauh lebih kurang 15 km hingga Kem Kor. Daripada Kem Kor, anda perlu menyambung pendakian (kali ni betul2 mendaki kerana curam gak kat sini) hingga ke Kem Permatang dan terus ke Kem Kubang.

D…

Ketaksuban Yang Melampau

Bertahun dulu, sejak dari awal kes liwat ini dibicarakan, sana-sini penyokong tegar Anwar melaungkan "satu hari nanti kebenaran akan terdedah juga", "Allah bersama orang yang benar", "Allah lebih mengetahui", dan banyak lagi kata-kata dan doa yang menunjukkan betapa Allah itu Adil.

ZENG GOU FAN PENYELAMAT DINASTI QING

Image
ZENG GOU FAN PENYELAMAT DINASTI QING
Zeng Guofan dilahirkan pada tahun 1811. Setelah lulus dalam peperiksaan untuk menjadi pegawai kerajaan, perkembangan kejayaannya dalam kerajaan pusat agak lancar hinggalah beliau menjadi timbalan menteri.
Zeng Guofan ialah tokoh penting dalam tempoh pemerintahan Dinasti Qing yang beralih dari kemuncaknya ke arah keruntuhan. Beliau mempunyai pengaruh yang besar dalam bidang politik, ketenteraan, kebudayaan dan ekonomi dan memainkan peranan penting dalam " pembangkitan semula zaman Marahaja Tongzhi ". Sebagai seorang cendekiawan, beliau dikatakan telah menyumbangkan seluruh tenaganya untuk memelihara pemerintahan Dinasti Qing.

FAKTA MENGGELIKAN MENGENAI TAMADUN BARAT YANG KITA WAJIB TAHU!!!

Image
FAKTA MENGGELIKAN MENGENAI TAMADUN BARAT YANG KITA WAJIB TAHU!!!

Kalau kita tengok filem-filem barat tentang tokoh-tokoh atau peristiwa tertentu pada kurun ke 15 hingga 19, kita pasti dihidangkan dengan pandangan grandeurs kehidupan golongan-golongan bangsawan, orang kaya serta royalty yang memukau. contohnya saya ambil filem-filem tentang kehidupan Ratu elizabeth pertama( Ratu Lizzy), Raja Phillipe dan Marie Antoinette, Ratu Victoria dan banyak lagi.

UMAT ISLAM SEMAKIN TERUK DARIPADA YANG BUKAN ISLAM!!!

Image
UMAT ISLAM SEMAKIN TERUK DARIPADA YANG BUKAN ISLAM!!!

Ada satu puak yang memang menjatuhkan Islam sejak dulu:

1. Ekstremis
2. Radikal

Mereka adalah golongan yang sentiasa akan menyalahkan yang bukan Islam dalam aspek kelemahan orang Islam itu sendiri. Orang Islam buat tahi, maka itu salah KAFIR. Orang Islam tak mahu menuntut Ilmu, tinggalkan segala ilmu yang pernah menjadi sebahagian daripada diri mereka, maka itu AGENDA SI KAFIR. 

Sebenarnya, Saya tak nak kita tunding jari ke atas orang lain di atas kejatuhan kita sendiri. Kita tumbang kerana kelemahan kita sendiri. Kalau kita kuat, tak ada siapa yang berani sentuh kita. Kerana persengketaan, kerana budaya membuang ilmu.

KENALI SEJARAH SULTAN NEGERI SARAWAK

Image
KENALI SEJARAH SULTAN AHLUL BAIT 
PERTAMA & TERAKHIR NEGERI SARAWAK

Tahukah Anda Suatu Ketika Dahulu Sarawak Juga Mempunyai Sultan. Bagaimana Perkara Ini Berlaku ? Lebih Kurang 200 Tahun Sebelum Brooke Menjadi Rajah Putih Dari Sarawak, Sarawak Berada Di Bawah Jajahan Kesultanan Brunei. Tidak Banyak Yang Diketahui Bagaimana Sarawak Diperintah Oleh Kesultanan Brunei Tetapi Berkemungkinan Adalah Dibawah Perluasaan Jajahan. Sultan Yang Dimaksudkan Bernama Sultan Tengah.

Ketika Sultan Muhammad Hassan, Sultan Brunei Kesembilan Yang Memerintah Dari Tahun 1582-1598 Meninggal Dunia, Takhta Itu Diwarisi Oleh Putera Sulungnya, Sultan Abdul Jalilul Akbar. Sultan Abdul Jalilul Akbar Mempunyai Adik Bernama Pengiran Muda Tengah Ibrahim Ali Omar Shah Atau Yang Lebih Dikenali Sebagai Raja Tengah.
===============