Posts

Showing posts from 2008

How To Be A Deeyjay

Image

Ito - Perempuan(full)

>>>Ito - Perempuan<<<<
Clicks above to menyedut!!!!

dE' Tour Fungkurfm (pc Fair@KLCC2008)

Image

Fiq - Rock Era Baru

Image

Fotograf - Fokus

Image

FRU - Kelahiran

Gigi - Peace, Love, N Respect

Image

God Forbid - Sickness And Misery

Image

Graviti - Inspirasi

Ikrar - Ikrar'89

Boboi - Boboi in Daa Haouse

>>>Klik untuk download<<< di request oleh dj AFFA

Jordin Sparks

Kangen Band - Bintang 14 Hari

Image

Kangen Band - Tentang Aku,Kau & Dia

Image

Kerispatih - Tak Lekang Oleh Waktu

Image

Khalifah - kelahiran

Hetty Koes Endang - Collections

Kristal - Bongkar

Image

Hukum Isteri Meleteri Suami …...

'Abang ni balik je kerja, tak nak langsung tolong saya siapkan kerja rumah. Baca suratkhabar, menghadap TV, itu jelah yang awak tahu. Kitakan sama-sama bekerja bang. Saya pun penat macam abang juga.Sekurang- kurangnya buatlah air kopi sendiri, bukannya susah pun. Tukarkan lampin anak ke, ringan sikit kerja saya ni. Nak masak lagi. Abang juga yang nak makan nanti... pot.. pet.. pot.. pet.....' leter Ina kepada suaminya sejurus kembali dari pejabat masing-masing.

Kalaulah Ina tahu, betapa besar hukuman serta dosanya meleteri suami sendiri,sudah tentu dia tidak akan mengulangi perbuatannya itu. Lebih-lebih lagi, sekiranya Intan menghayati ganjaran pahala yang tidak ternilai kerana berbakti kepada suaminya. Dia tidak akan merasa susah mahu pun penat dalam melaksanakan tanggung-jawabnya sebagai isteri dan ibu.


Dewasa ini boleh dikatakan fenomena isteri meleteri suami atau dalam kata lain tidak menghormati suami. Bagaikan sudah menjadi satu perkara lumrah bagi kebanyakkan pasangan, t…

DAILOG CINTA ORANG SAINS....

p/s: untuk memahami dialog ini anda boleh rujuk kepada kwn-kwn yg pernah berada di sekolah menengah aliran sains...


Aku : Kasihku, ketumpatan cintaku padamu ialah jisim hatiku di bahagi isipadu jantungku. Masihkah kau tidak membuat sebarang anggapan??

Mu : Aku tidak percaya kepadamu kerana kau ada kekasih baru untuk menjalankan tindak balas penggantian ke atas diriku.

Aku : Kau jangan salah ertikan kecerunan garis lurus hatiku ini, kerana aku dan dia masih lagi unsur dan bukannya sebatian

Mu : Tapi, aku berasa seperti kasihmu berkadar songsang dengan kesetiaan yg kuberikan.

Aku : Tapi, cintaku padamu adalah pemalar

Mu : Aku masih belum mengerti lagi kerana penyelesaian yang kau berikan masih lagi belum sahih.

Aku : Tapi, aku mengamalkan hukum newton ketiga di mana tindak balas cintaku bersamaan dengan cinta yg kau berikan.

Mu : Kau jangan bohong! Aku telah mengetahui bahawa kau adalah 'random' yg mempunyai janji-janji manis yg bergerak secara rawak.

Aku : Itu adalah fitnah yg telah te…

Krisya - Syair Cinta

Saje2 nak up....hehehe

Image
gambo terjumpa terselit bawah kibod...hahaha

System Upgrade consultancy by an IT Support guy

Dear IT Support,Last year I upgraded from Boyfriend 5.0 to Husband 1.0 and noticed a
slowdown in the overall performance, particularly in the flower, gifts and
jewellery applications that had operated flawlessly under Boyfriend 5.0.In addition, Husband 1.0 un-installed many other valuable programs, such
as Romance 9.5 and Personal Attention 6.5, but installed undesirable
programs such as Formula One 5.0, NBA 3.0 and World Cup 2.0.And now Conversation 8.0 no longer runs and House Cleaning 2.6 simply
crashes the system. I've tried running Nagging 5.3 to fix these problems,
but to no avail.What can I do?Signed,
Desperate Housewife========================
Reply:
Dear Desperate Housewife,First keep in mind:
Boyfriend 5.0 is an entertainment package, while Husband 1.0 is an
operating system.Try entering the command C:\ I THOUGHT YOU LOVED ME and download Tears 6.2
to install Guilt 3.0.If all works as designed, Husband 1.0 should then automatically run the
applications Jewellery 2.0 and Flowers 3.5.B…

Leon - Merisik Rindu

Image

Mila - Persis Mutiara

Image

Mulan Jameela - Makhluk Tuhan Paling Seksi

Image

Opick - Semesta Bertasbih

Image

Safura - Best Of Safura

>>>>Tekan Sini utk Sedut<<<<

tak jumpa lak cover album si Safura nih...

Promo Fungkurfm

Saleem - Ke Hujung Hayat

Image

Search - Cinta Buatan Malaysia

>>>>Berminat??sila sedut disini<<<<

tak jumpa cover album lak!!
http://multiply.com

Siti Nurhaliza - Hadiah Daripada Hati

Image

Siti Nurhaliza - Adiwarna

Image

Siti Nurhaliza - Prasasti Seni

Image

Siti Nurhaliza - Safa

Image

Siti Nurhaliza - Sahmura

Image
>>>>Klik sini untuk Menurun<<<<

http://multiply.com

Isma Halil Hamzah - Blues DJ Malaysia

>>>>Klik Sini Untuk Muat turun<<<<

Siapa-siapa yang berminat dgn dj otai blues Isma Halil Hamzah persilakan.

kredit to http://multiply.com

Nelly Furtado - Acustico

Image
>>>Click For Download<<<

http://multiply.com
http://fungkurfm.org

Deng Li Jun - Yue Liang Dai Biao Wo De Xin

>>Klik untuk menurun Lagu<<


http://fungkurfm.org

TheTosei

Image
>>>>Klik utk Menurun<<<<

http://multiply.com

Wings - Bazooka Penaka

>>>>Klik Sini utk Menurun<<<<

http://multiply.com
http://fungkurfm.org

The Lima - The Lima

Image

Zahid - Baru08

Image
>>>Klik untuk Download<<<

http://multiply.com

Zarina AF2 - Mahkota Jiwaku

Zila Seeron - Realiti

Image
>>>Klik untuk download<<<
http://www.multiply.com

Yovie & Nuno - The Special One

Image

John Tralala - Siti Ropeah

Image

Wings - Belenggu Irama

>>>>Klik Sini Untuk Muaturun<<<<

http://multiply.com
http://fungkurfm.org

Ah Niu - Dui Mian De Nu Hai Kan Guo Lai

Intai-intai...

Selamat menyedut di ruangan download lubuk puaka...hahahahah
jangan pandang blog lainnnnn.....pulangkan..pulangkan ipod nano akuuuuu...hahahaaa

Azfar - Jatuh Cinta pandang Pertama

Image
>>>Click here for download<<<
http://fungkurfm.org

Bob Ku-2 - Apo Kono Eh Jang

Sila klik pautan di bawah untuk muat turun

>>>Bob Ku2 - Apo kono Eh Jang<<<

http://fungkurfm.org

Amir Yussof & Azman Warren - Sleep Before I Die

Click down below for Download

>Amir Yussof & Azman Warren - Sleep Before I Die<



http://fungkurfm.org

Agnes Monica - Ost Jelita

Image

Adibah Noor - terlalu Istimewa

Image

ABBAmetal - A Tribute To ABBA

Image

Ababil

Welcome To Puaka Dot Kom

Selamat datang ke blog puaka.Blog download untuk semua yang sudi menyedut di sini....