BELAJAR BUAT BITCOIN



Disebabkan ramai nak belajar buat bitcoin secara faucet, aku ajar korang kat sini je la. Sebab banyak sangat group, 
tak sempat aku nak handle satu2. Follow steps one by one, insyaAllah nanti korang akan paham macam mana nak himpun bitcoin melalui faucet. 

Sebelum tu korang kena paham dulu apa itu BITCOIN. Bitcoin ialah matawang digital, sama je macam duit, cuma masih di alam siber.
Melainkan korang dah jadikan bitcoin kepada cash. Skarang nilai bitcoin tengah jatuh, so skarang masa terbaik untuk himpun bitcoin.
Nanti harga dah tinggi boleh jual. Skarang 1 bitcoin lebih kurang RM23k-24k. Aku nak ajar korang dapatkan RM23k-RM24k ni secara percuma. 
Tak payah guna modal.

PINTU LANGIT TERBUKA DI BATU PAHAT



Pintu langit terbuka di Batu Pahat, Johor - begitulah bunyi ayat yang dihantar di dalam group wasap admin sebentar tadi.

Menurut info kejadian awan seolah-olah pintu langit terbuka ini sewaktu murid dan guru-guru sebuah sekolah di Rengit sedang mengadakan bacaan ayat-ayat Matsurah..

Wallhu alam..


MISTERI PERJANJIAN BUAYA (BUJANG SENANG) DENGAN KAUM DAYAK


Perjanjian Buaya (Bujang Senang) Dengan Kaum Dayak . Operasi Memburu Bujang Sebelak! RH Nanga Sungai Anak, Embol Asum bertekad membalas Dendam.

Buaya Atau dipanggil Bujang Senang mahupun Pelbagai gelaran diberi sudah mampu mengerunkan mangsanya. Seperti kisah oral Yang disampaikan Oleh Orang Iban iaitu Buaya INI ADALAH bersifat pendendam. Menurut SESETENGAH oral tersebut, bahawasanya Bujang Senang (Buaya Sarawak) ini kepada Adalah Manusia Yang disumpah kerana Telah Pendapat melakukan Sesuatu Kesalahan Yang Amat Besar.

ASAL USUL NGERI KISAH DONGENG POPULAR


Mungkin segelintir dari pengemar cereka klasik mengetahui bahawa kebanyakan kisah dongeng yang popular di serata dunia merupakan ilham dari adik-beradik Grimm. Namun tahukah anda bahawa

 sebahagian besar ceritera yang diperturun ke zaman moden ini telah digubah oleh Philip Pullman agar ideologinya bersesuaian bersama buku bacaan si kecil? Mari lihat seleksi tulen penglipur lara yang merupakan versi asal kisah-kisah dongeng popular. 

SAM Broadcaster

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera sahabat-sahabat sekalian.

Kepada yang berminat atau yang teringin untuk mencuba bagaimana untuk menjadi DJ,anda kena ada sedikit pengetahuan asas mengenai BROADCASTING...tapi jangan risau anda tidak perlu gundah gulana,di sini ada sedikit secara ringkas Tutorial mengenai dan macamana untuk menjadi dj.

Untuk menjadi dj anda perlu ada Software untuk BerDJ iaitu SAM4 Broadcaster,software ini anda boleh dapat dari rakan-rakan dj radio Online yang pernah berdj (Software pirate),software kalau anda hendak beli harganya US$299.

Anda juga boleh try dulu software ini dengan hanya download software Trial di http://www.spacial.com
Untuk tutorial anda boleh Klik link ini TUTORIAL SAM BROADCASTER

BELAJAR BUAT BITCOIN

Disebabkan ramai nak belajar buat bitcoin secara faucet, aku ajar korang kat sini je la. Sebab banyak sangat group,  tak sempat aku nak...