Posts

Showing posts from December, 2015

KHASIAT KAKI AYAM

Image
Kaki ayam merupakan bahagian paling tak popular di kalangan kita. Kalau dibuat bancian tentu ramai yang menyatakan bahawa mereka tidak menyukainya.

SOPAK GARAM

Image
SOPAK GARAM..sejenis penyakit yang sering menyerang kita..dalam waktu yang singkat. Timbul tompok kemerahan di atas kulit dan rasa gatal menyucuk nyucuk. Semakin di garu semakin besar tompokan kemerah merahan.

Pelan Istana Melaka

Image
Gambaran Istana Melaka dari ruang atas. Kalau ikut Sulalatus Salatin, panjang istana ini adalah 100 meter, belum kira luasnya lagi. Tingginya pula 7 tingkat.

SIAPAKAH SEBENAR PANJI HITAM DARI TIMUR YANG DIMAKSUDKAN?

Image
Telah menceritakan kepada kami Abdullah bin Ishaq Al Washithi An Naqid; telah menceritakan kepada kami Yahya bin Ishaq dari Yazid bin Hayyan; aku mendengar Abu Mijlaz menceritakan dari Ibnu Abbas, ia berkata; \"Sesungguhnya panji Rasulullah shallallahu 'alaihi wasallam berwarna hitam dan benderanya berwarna putih.\"- sunan Ibn Majah 2808

Nafsu Seks Wanita Mengikut Bentuk Faraj Ikut Kepercayaan Orang Melayu

Image
Nafsu Seks Wanita Mengikut Bentuk Faraj Ikut Kepercayaan Orang Melayu | Adapun bentuk-bentuk dan saiz faraj atau vagina setiap wanita adalah berbeza antara seorang dengan seseorang yang lain. setiapnya pula memberi lain kenikmatan kepada lelaki dalam hubungan seks.

MISTERI TAMADUN CHAMPA YANG HILANG

Image
Ratusan tahun sebelum Bangsa Melayu menangisi kehilangan pulau Singapura, kita telah lama kehilangan satu wilayah yang cukup luas, iaitu hampir meliputi keseluruhan pantai timur Indochina. 

FREE INCOME

Image
Salam sejahtera..d sini sy nk share pd sape2 yg nk tmbh side income..Nak tak kalau kite cube n usahakn utk dapatkn income RM900 sehari..??

 FREE REGISTER... Tiada apa2 bayaran pun dikenakan..
( Kalau rasa program ni menipu, anda tidak rugi apa2 pun sb tak kluar modal langsung pun kan..??) TAK perlu jumpa orang, TAK perlu jual barang..

Anda open link dibawah yg saya bg tu dan REGISTER je anda terus dapat USD25 X 4.2= RM105... lepas tu anda dapat link sendiri dan copy ayat saya ni... postkan pada kawan2 fb ke, twitter, wassap sebagainya.

Setiap yg buka link anda, anda akan terima USD10 X 4.2=RM42. MUDAH sungguh kan..?? Anda boleh pilih samada duit masuk ke Acc bank atau CEK dipos ke alamat rumah anda..

 Ramai yg dah Register sebab apa..??? Sebab FREE dan dapat income.

Klik link ini kalau nak cuba2 buat duit dgn tanpa kos (FREE) tak salah mencuba tp kalu xcuba kita yg rugi klik kat bwh ni..ntahhh lerrr teman baru je cuba ni, alhamdulillah mmg dah dpt pun usd25.....cer cuba.....cer cuba.…

Vape : Halal Atau Haram

Image
http://www.mysuarafm.com