Raya 2009

Ni gambo family aku Raya 2009.....berdiri sebelah kanan adik ipar aku, adik aku yg no-5,yg tengah tu adik aku no-7..paling tinggi dalam adik beradik aku,kita org panggil dia zirafah..sebelah dia tu adik aku no-8(bongsu)..and last kiri tu adik perempuan aku no-4(husband dia yg berdiri sebelah kanan sekali)..
Yang duduk sebelah kanan tu ..aku lah ngan anak sedara(anak sulung adik perempuan aku),duduk tengah2 tuh bapak tiri aku..sebelah dia tu dah tentulah emak aku..
yang tak ade dalam gambo nih..Abg aku dengan Family,Adik lelaki no-3&Family dan adik lelaki aku yg no-6(tinggal ngan ayah aku)..

aku 8 orang adik beradik ...7 lelaki n seorang perempuan..dan aku no-2

awat spek aku jadi gelap lak dalam gambo ....

Comments

Popular posts from this blog

MAKHLUK DAN RASAKSA MITOS

10 cara pilih seluar dalam sesuai